Mijn naam is Ine en ik ben moeder van twee prachtige dochters, Aya en Yora. Vandaar de naam van mijn praktijk "Inayo".

Zij zijn mijn inspiratie en dankzij hen, ben ik dit werk gaan doen en kan ik eindelijk het beste uit mezelf halen.

 

Al heel lang ben ik zoekende geweest naar die baan, die opleiding, datgene dat mijn leven rijker zou maken en waarmee ik echt iets kon betekenen. 

Toen mijn dochter ziek werd en we na twee jaar alle behandelaars wel zo'n beetje gezien hadden, kreeg ik te horen dat ík degene was die stappen moest gaan maken. Als ik maar op mijn goede pad zou zitten, zou het met mijn dochter vanzelf ook weer goed gaan. En zodra ik op zoek ging naar "mijn pad", ging inderdaad de hoofdpijn weg en kon mijn meisje weer verder met haar leven. Dat was een duidelijke wake-up call voor mij.

Ik ben vervolgens gaan onderzoeken wat ik leuk vond en waar ik blij van werd. Dit had een hoop workshops, cursussen en opleidingen tot gevolg.. Ik heb dan ook niet voor 1 ding kunnen kiezen, want er zijn zoveel mogelijkheden. Wel is me duidelijk geworden dat ik met en voor mensen wil werken. Dat ik wil bijdragen aan een mooi leven voor iedereen en dat ik hoop dat mijn bijdrage een verschil kan maken.

Verbinding is het sleutelwoord geworden.

Ik merk dat veel mensen de verbinding met zichzelf en met de wereld om hen heen kwijt zijn geraakt. Maar verbinding is essentieel. het is een basisbehoefte. Iedereen heeft het op zijn minst nodig om met zichzelf op 1 lijn te zitten.

Ik hoop je in mijn praktijk te mogen verwelkomen als je de behoefte voelt om verbinding te maken.. Ofwel met jezelf, ofwel je open te stellen voor verbinding, connectie met de wereld om je heen.